Bob Marley, Nirvana, Michael Jackson en The Beatles

Digital will never be vinyl. Vier bekende platenhoezen zijn gepixeld. Dat ziet er anders uit dan het origineel. Klopt, want digitaal wordt nooit vinyl. Geert Smits schreef onlangs over de terugkeer van de LP met de vinyl-app. De smartphone werd platenspeler zo kon de plaat worden beluisterd. De vraag naar vinyl stijgt volgens Radio 1.

Echte platen van Vinyl

Vinyl Records uit Canada verkoopt platen. Echte platen, van vinyl. Digitaal zal nooit vinyl zijn en om dit te vertellen is er een campagne bedacht. Platenhoezen van bekende platen zijn gedigitaliseerd. De platenhoes is nu gepixeld en ziet er blokkerig uit. De iconische hoezen blijven herkenbaar.
Zie hieronder de albums Abbey Road van The Beatles, Legend van Bob Marley, Thriller van Michael Jackson en Nevermind van Nirvana.

Vinyl Records Abbey Road The Beatles Vinyl Records Legend Bob Marley Vinyl Records Thriller Michael Jackson Vinyl Records Nevermind Nirvana

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d