Engelse video van Anna Sophie leert lopen

Anna Sophie leert lopenDe reacties op de video waarin te zien is hoe mijn dochter Anna Sophie leert lopen zijn fantastisch. Volgens artsen zou zij nooit kunnen lopen. De eerste versie staat op Vimeo en deelde ik alleen met familie en een paar vrienden. Zij vroegen of ze de video mochten delen om verschillende redenen: de wilskracht van Anna Sophie om te leren lopen inspireert, motiveert en ontroert.

Er zijn nu twee versies op Youtube. Een Nederlandse en (met dank aan de tip van Geert) ook een Engelse versie. Deze laatste staat onderaan dit bericht. Ze wil het onmogelijke proberen, ze wil gaan lopen. Geloof niet altijd dat iets onmogelijk is, zoek de mogelijkheden, pak de kansen en volg je eigen weg.

Video van “Anna Sophie leert lopen”

Op de muziek van Acda en De Munnik – Vandaag ben ik gaan lopen – was al te zien hoe Anna Sophie leert lopen. Om ook de rest van de wereld te laten zien dat niets onmogelijk is, opgeven geen optie is, waar een wil een weg is, grenzen verlegd kunnen worden en om te ontroeren, motiveren en inspireren maakte ik ook onderstaande video met Engelse uitleg. Deze versie is korter dan de Nederlandse versie en de muziek is opzwepender en boembastischer. Kijk en geniet.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: