Vandaag ben ik gaan lopen

Anna Sophie leert lopenMijn dochter Anna Sophie is een oneindige bron van motivatie en inspiratie. Ze is geopereerd aan haar hart toen ze vier dagen oud was. Haar eerste levensjaar bestond uit veel ziekenhuisbezoeken. Ze heeft spitsvoeten. Volgens de artsen zou ze nooit kunnen lopen.

Anna Sophie wilde wel lopen. Zij gelooft erin. Haar wilskracht is fantastisch. Met behulp van fysiotherapie, looprekken, rollators, fietsen, begeleiding (PGB) , een geweldig kinderdagcentrum en een omgeving waar niets onmogelijk hoeft te zijn, is ze stap voor stap onderweg naar zelf kunnen lopen.

Ze is nu zeven en op een vlakke ondergrond kan ze zelf stappen zetten. Ik maakte onderstaande video van het leren lopen. De muziek van Acda en De Munnik -Vandaag ben ik gaan lopen- past uitstekend bij de video.

Vandaag ben ik gaan lopen

Leave a Reply

Skip to content