Kinderboekenweek 2015 – Raar maar waar

kinderboekenweek logo 2015Gisteren werd met het kinderboekenbal de kinderboekenweek afgetrapt. Vandaag begint het leespromotiefestijn officieel. Het thema van de kinderboekenweek 2015 is Raar Maar Waar. Met een campagnelied door Kinderen voor Kinderen en met allerlei Raar-maar-waar-feiten wordt deze week (die bijna twee weken duurt) gepromoot.

Hieronder staat een aantal voorbeelden van deze feiten. En, is het Raar Maar Waar? Op de kinderboekenweekpagina staan nog meer van deze feiten.  raar maar waar kinderboekenweek 2015

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d