Banksy, IKEA en Lidl

Wat Banksy kan, kan Lidl ook, en IKEA. En McDonald’s. Alles door de shredder. Ik vraag me af wie er voor deze folder of poster een miljoen neerlegt. Dat zijn heel wat boodschappen, posters of frietjes (patat wat je wilt: #teamfriet en #teampatat)

Lidl

Lidl en banksy shredder

IKEA

IKEA in Noorwegen komt met een doe-het-zelf-kit. Lijst, poster en schaar om te beginnen. Het is natuurlijk een investering want de intrinsieke waarde haalt het niet bij de investeringswaarde van de verscheurde geknipte poster.

IKEA banksy poster shredder

McDonald’s

En ook de reclamebureaus zijn origineel door de M van McDonald’s the Banksy-en. Zelfde idee van TBWA/ANG en DDB Austria.

McDonald's en Banksy TWBA/ANG

McDonald's en Banksy DDB Austria

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: