Tweedehands klassieke boeken

Avelar Machado koopt en verkoopt boeken sinds 1876. De verhalen blijven hetzelfde. Ook als het boek al is gelezen. Een nieuw boek of een tweedehands boek. Misschien wel een boek dat door tientallen is gelezen. Ook de bibliotheek heeft boeken die wekelijks van tijdelijke bezitter wisselen.

De kaft is beschadigd of het boek heeft een ezelsoor. Het verhaal is nog prima te lezen. James Joyce, Agatha Christie en Mark Twain zijn afgebeeld op de posters. De bril van James Joyce is gebroken en het pootje geplakt, Agatha Christie heeft een pleistertje op haar voorhoofd en Mark Twain heeft zich gesneden bij het scheren.

De boeken zijn nog goed. Kom, ga lezen.

avalar machado jamesjoyce
avalar machado agathachristie
avalar machado marktwain

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: