Auto’s in bieb, bieb in auto’s

“Ssst,” klinkt het van de tafels als er per ongeluk een boek uit de kast valt of als de fluisterconversatie langzaam een normale gesprekstoon krijgt. De studerende scholieren en boekzoekers in de bibliotheek houden van de stilte. Leren en studeren in alle rust.

De kenmerkende stilte wordt gebruikt door Kia en Cadillac om de stilte van hun auto’s te benadrukken. Geen rijgeluiden, het is zo stil als in de bieb. Beide advertenties leggen een weg door een bieb, waar niemand zit. Zo is het natuurlijk helemaal stil. Nu nog wat boeken in de auto en er kan worden gelezen door de passagiers.

Kom, ga lezen.

kia and library
library cadillac

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d