Meer lezen, word lid van de bieb

Toegang tot alle informatie. Dat is wat de bibliotheek biedt. Dan heb je natuurlijk wel eerst een kaart nodig.  Met die kaart kunnen boeken worden geleend en is er de hulp van de medewerkers van de bieb. Zij kunnen je verder helpen op je zoektocht naar informatie en vermaak.

De Free Library uit Philadelphia startte in 2014 een campagne om meer leden te werven. De medewerkers van de bieb zijn hierin geportretteerd als curator of ambachtsman. Om te starten heb je de bibliotheekkaart nodig. Dat kan natuurlijk ook bij de bibliotheek bij jou in de buurt.

Kom, ga lezen.

artisan of information freelibrary
i am your open source of data freelibrary
i am your search engineer freelibrary
i am your analog guide to a digital world freelibrary
think of me as a curator of content freelibrary

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: