Boekenbezorgservice van de bibliotheek

De bibliotheek in München (Münchner Stadtbibliothek) laat graag iedereen lezen. Ben je niet in staat om zelf de boeken te halen, dan brengen ze de boeken naar je.

Ideaal, zo kan iedereen de mooiste boeken lezen. Naast een poster gebruiken ze ook een icoon. Een boek op wielen is het beeld voor de boekenbezorgservice. Dit boek is compleet met het boekenleggerslint.

Kom, ga lezen.

plakate-münchner-bibliothek 1
icons-münchner-bibliothek 1

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: