eBooks lenen en lezen

De Müncher Stadtbibliothek leent boeken uit. Ook e-boeken. Hiervoor hoeft de lezer niet naar de bibliotheek, maar kan gewoon thuis het boek op zijn e-reader zetten.

Samen met de bezorgdienst van de bibliotheek wordt het lezers gemakkelijk gemaakt te lezen. Het icoon van de e-reader is voor de bibliotheek in München ontwikkeld. Een mooie lachende e staat in een e-reader, het boekenleggerslint hangt speels onderaan het apparaat.

In dezelfde campagne wordt de boekenbezorgservice gepromoot. Deze is hier te vinden.

Kom, ga lezen.

motive-münchner-bibliothek
icons-münchner-bibliothek 2

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: