Je bent in het verhaal

Mountain View Public Library laat je het verhaal verbeelden. De deur onderaan de boom staat open. Ga je hier doorheen? Verbeeld je wat zich daar afspeelt.

Kijk over de schutting in de ogen van een tijger of maak een voorstelling van het kasteel in het boek. De letters worden woorden, woorden worden zinnen en zinnen worden beelden in het hoofd van de lezer. Het verhaal gaat leven. Het avontuur wacht. In de bieb zijn duizenden mogelijkheden. Een ware rijkdom.

Kom, ga lezen.

Mountain View Public Library ads treehouse
Mountain View Public Library ads woods
Mountain View Public Library ads castle

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

%d bloggers like this: