Lees je verbeelding in de bibliotheek

Sinds 2016 zijn diverse campagnes ontwikkeld voor de openbare bibliotheek van Utrera in Spanje. Het grote aanbod aan boeken en activiteiten wordt in deze campagne opgeluisterd met door bezoekers getekende mascottes van de bibliotheek.

Kom, ga lezen.

poster biblioteca publica de utrera

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d