Kinderboekenweek 2019, reis mee

Anna Woltz schreef het Kinderboekenweekgeschenk voor de 65ste Kinderboekenweek in 2019. Het boek Haaientanden (op de omslag verbasterd tot haaien tanden, niet zo gek want kinderboekenweek is op dezelfde cover kinder boeken week)

De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober. Dit jaar is het thema Reis mee.

Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je als je voor minimaal tien euro aan kinderboeken uitgeeft bij de boekhandel.

Haaientanden ligt te wachten op je. Kom, ga lezen.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: