Black Friday bij de NY bibliotheek

De New York Public Library heeft ingehaakt op de blackfridaydeals. Niet alleen voor de eigen bibliotheek, maar voor alle openbare bibliotheken is deze poster gemaakt. Het is de deal van het seizoen en een beperkte tijd beschikbaar.

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Veel werknemers hebben dan een vrije dag. Het kerstaankopenseizoen begint op deze dag. Om verkeer naar winkel en website te krijgen wordt geadverteerd met ogenschijnlijk veel te goede aanbiedingen. Winkels gaan eerder open en lange rijen wachtenden staan klaar om die fantastische aanbieding te bemachtigen.

De blackfridaycampagne van de NYPL is voornamelijk online gevoerd. De gekte van Black Friday wordt hier slim op de hak genomen om bewustwording te creëren voor de gratis boeken en andere programma’s bij bibliotheken. En dat elke dag van het jaar.

De beste deals en zelfs free returns. De advertentie is gepubliceerd in de New York Times en met de coupon onderaan wordt verwezen naar deze pagina waar iedereen zich kan aanmelden voor het lidmaatschap van de bibliotheek.

Kom, ga lezen.

NYPL black friday

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content