Voor de preppers – boeken

Amazon Audible heeft een handig lijstje voor de preppers. Als de apocalypse dan toch aanstaande is, is deze lijst handig. Eigenlijk al eerder, want voor de apocalypse heb je minimaal het volgende nodig:

  • Kruisboog
  • Water
  • Bijl
  • Een telefoon met Amazon Audible.

Boeken dus, of verhalen. Om de tijd te doden zijn boeken natuurlijk het beste tijdverdrijf. Laten we hopen dat we dit lijstje nog lang niet nodig hebben. Ook zonder apocalypse mag je boeken lezen en/of luisteren.

Kom, ga lezen.

audible apocalypse must-haves

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d