Boeken, films, series: bibliotheek

San Antonio Public Library gebruikt onder andere Willie Wonka en Matilda van de geweldige schrijver Roald Dahl om haar diensten te promoten. Films van onafhakelijke makers en boeken waar een grote vraag naar is.

Kom, ga naar de bieb. Ga lezen.

San Antonio Public Librarywilly wonka charlie roald dahl
San Antonio Public Librarymatilda roald dahl
San Antonio Public Librarygrasshopper

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content