Social distance – logo aanpassen

Anderhalve meter uit elkaar. Dat is het dwingende advies om verspreiding van het Covid-19-virus te voorkomen. Niet alleen in Nederland, in alle landen waar dit coronavirus om zich heen grijpt. Bedrijven passen tijdelijk hun logo’s aan om iedereen bewust te maken van de social distancing en on een beetje publiciteit te krijgen.

Letters iets uit elkaar bij Volkswagen, de bogen van McDonald’s gescheiden, de ringen van Audi uit elkaar en de dame van het Chiquitalogo blijft gewoon thuis. Het online platform Mercado Libre vervangt handen schudden voor de elleboogboks. Kappa zet de ruggelings geplaatste personen uit elkaar. Coca-Cola adverteert op Times Square met de logoletters een stuk uit elkaar. Mercedes-Benz doet ook mee.

Of het allemaal anderhalve meter afstand is? Dat maakt niet uit. De boodschap is helder. Houd afstand, blijf thuis.

mercedes benz social distance logo and thank you message

Update: Mercedes-Benz toegevoegd

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: