Klassiekers in het klein

In de digitale wereld neemt de aandacht van lezers af. Lange teksten zijn lastig. Deze blogs over boeken hebben minimale tekst, maar de meesten kijken vooral naar de afbeeldingen. Op basis van dit inzicht heeft het Portugese Alfaguara de Pocket Books Collection geïntroduceerd.

Het boek is klein weergegeven met daaronder het verhaal als bestandsnaam. De extensie is een zip, dit symboliseert de fysieke grootte van de boeken. The Secret in Their Eyes van Eduardo Sacheri, Clockwork Orange van Stanley Kubrick en Tales of Ordinary Madness van Charles Bukowski zijn de boeken die in deze campagne zijn gebruikt.

Kom, ga lezen.

Alfaguara The Secret in Their Eye, Clockwork Orange, Bukowski 3
Alfaguara The Secret in Their Eye, Clockwork Orange, Bukowski 2
Alfaguara The Secret in Their Eye, Clockwork Orange, Bukowski

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d