Nieuwsbrief 3 – Boek over Anna Sophie

Nieuwsbrief 3 – Anna Sophie

Hoi *|FNAME|*,

Foto uitzoeken, titel erbij, flaptekst schrijven en alles bij elkaar plakken. Zo simpel kan het zijn, maar is het toch niet. Welke foto is geschikt voor de voorkant? Welk lettertype, waar moet de naam van de auteur. Loopt de foto door naar de achterkant? Is de flaptekst lang genoeg en ook kort genoeg. Wat zetten we op de rug? Kortom, nodigt alles uit om het boek te kopen? We zijn bezig met de omslag.

Als het boek straks in de boekhandel ligt is het de bedoeling dat iedereen die langsloopt het boek oppakt, bekijkt en koopt. Na het lezen mag het als juweel elke boekenkanst opsieren zodat het daarna nog vaak gelezen kan worden.

Een aantal keer gaat het ontwerp heen en weer, kleine en grote aanpassingen worden doorgevoerd. En zo komen we straks uit bij een cover die bij het boek past.

Mijn verhaal delen

De grootste motivatie om mijn boek te publiceren is het delen van mijn verhaal. Hoe is het nu om vader te zijn van een gehandicapte dochter die uit huis gaat? Hier mag best meer aandacht voor zijn. Veel gebeurt achter de voordeur en is niet zichtbaar. Zorg kan heel zwaar zijn en is tegelijkertijd het mooiste wat bestaat. Een voorbeeld: Jarenlang ging ik twee of drie keer per nacht uit bed, omdat Anna Sophie wakker was. Niemand die dit zag. Tijd voor mezelf of voor ons gezin was en is schaars. Nu is het gezin op twee plaatsen. Alleen een dag in het weekend zijn we compleet. Dat Anna Sophie uit huis woont en de zorg door anderen wordt uitgevoerd is nog steeds vreemd.
 

Nieuwsbrief door sturen? Dat kan.

Vind je het ook belangrijk dat iedereen een indruk kan krijgen van hoe het is om een kind uit huis te hebben. Met jouw hulp kan deze boodschap verder worden verspreid. Je kunt helpen door je aan te melden voor deze nieuwsbrief (met deze link).

Geef nooit op

Artsen vertelden me dat mijn dochter Anna Sophie nooit zou kunnen lopen. Haar heupstand, spitsvoeten en overstrekte benen waren daarvan de oorzaak. Het was een boodschap die ik niet accepteerde. Alles is toch maakbaar? Ze was geboren met een zeldzame hartafwijking en de hiervoor benodigde hartoperatie ging uitstekend. Leren lopen is dan maar een kleine stap. Van mijn dochter leerde ik…

Vooruitblik

Met dit boek kijk je mee over mijn schouder,je krijgt inzicht in hoe het is vader te zijn van een gehandicapte dochter die uit huis gaat wonen. De impact van corona is groot. Ik heb het nu in woorden gevangen, zodat je dit kan meebeleven.

Vragen kan je sturen naar marijn@marijnkrijger.nl. Werk je in de media of ken je een journalist of redacteur voor wie mijn boek interessant is, dan vind ik het fijn als je me met haar/hem in contact kan brengen.

Tot de volgende keer,

Marijn Krijger

Aanmelden voor de nieuwsbrief – Boek Anna Sophie

* indicates required

Dank je wel alvast voor het abonneren op mijn nieuwsbrief. Werkt bovenstaand formulier niet, klik dan hier.

Leave a Reply

Skip to content