Boek in de boekhandel

Aan het begin van dit jaar kwam mijn boek over mijn dochter Anna Sophie uit. Mijn dochter met een ernstig meervoudige verstandelijke beperking woont niet meer thuis. Over het uit huis gaan en vervolgens het door corona haar niet mogen bezoeken schreef ik dit boek.

Als onbekende schrijver vond ik een uitgever. Het boek is nu vooral online verkocht. Soms ook via de boekhandel, maar dan alleen als gerichte bestelling via het Centraal Boekhuis.

Dit werd een groot succes, uit het hele land krijg ik reacties. Met deze cijfers in de hand en een toelichting op mijn verhaal ga ik nu langs boekhandels. Met succes, in Hilversum komt mijn boek nu in de boekhandel te liggen bij Libris Voorhoeve.

Het krijgt een mooie plek op de tafel met boeken over Hilversum of van Hilversumse schrijvers, later tussen de zorgboeken. Mijn boek ligt dan gewoon op voorraad bij een boekhandel.

#trots

Anna Sophie Cover en rug staand

Leave a Reply

Skip to content