Netflix-aanbevelingstips. Nu bij boeken en meer

Livraria Cultura maakte al eens een serie advertenties met de Netflix-aanbevelingstips. Op basis van het boek dat je hebt gelezen wordt een nieuwe boek aangeraden dat ergens aansluit bij het net gelezen boek.

Deze campagne is nog eens ingezet om aan te geven dat Livararia Cultura veel meer is dan boeken. Spellen, computerspellen, LP’s, CD’s en stripboeken.

Kom, ga lezen.

Livraria Cultura altered-carbon
Livraria Cultura daredevil
Livraria Cultura guardian-os-the-galaxy_0
Livraria Cultura penny-dreadful
Livraria Cultura school-of-rock

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: