Het vrije boek

Met deze poster werd de tentoonstelling het Vrije Boek in een Onvrije Tijd gepromoot. Boeken zijn erom gelezen te worden, niet om te verbieden. Het vond plaats in het Stedelijk Museum in Amsterdam in 1947. Net na de Tweede Wereldoorlog.

Kom, ga lezen.

1947 poster voor promotie van tentoonstelling het Vrije boek in onvrije tijd in Stedelijk Museum Amsterdam

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: