Boekenweek 1957

Studenten lezen veel, zeker studenten van het Rotterdamsch Studentengezelschap in 1957. Voor het cultureel interacademiaal treffen werd deze poster ontworpen. Gewoon vijf dagen boeken en lezen. Een uitstekende combinatie.

Kom, ga lezen.

1957 boekenweek rotterdamsch studentengezelschap

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content