Rorschach Darth en Batman

Voor iedereen die het herkent. Darth Vader en Batman in de Rorschach-inktpatronen. Als je van stripboeken houdt, heb je het figuur vast al gezien. Campagne van Tommo met de slagzin: “for those who are crazy about pop culture.”

Kom, ga lezen.

Tommo for those who are crazy about pop culture.rorschach_tommodarth
Tommo for those who are crazy about pop culture. rorschach_tommobatman

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: