Boekenuitwisseling

Colsubsidio promoot het uitwisselen van boeken. Wil je wat hij of zij leest? Dat kan in de bibliotheek. Met beelden in de metro en de kapper waar twee volwassenen elkaars boeken lezen en een ander beeld waar twee kinderen bij elkaar kijken wordt het uitwisselen van boeken gepromoot.

Kom, ga lezen.

Colsubsidio book exchange metro
Colsubsidio book exchange kapper
Colsubsidio book exchange kinderen

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d