Boeken>films

Project Gutenberg is een bibliotheek met 60,000 gratis e-boeken. In boeken staat het hele verhaal. Lezen is belangrijk om alles te weten en te begrijpen. Om dit te illustreren is van een drietal verfilmde boeken aangegeven welke gedeeltes wel en niet in de verfilming te zien zijn.

Alleen bij WOB-verzoeken wordt meer zwartgelakt. Hieronder is te zien dat van bijvoorbeeld Alice in Wonderland en een Christmas Carol veel meer is weggelakt dan is te zien. Lees je het boek, dan weet je veel meer.

Kom, ga lezen.

Gutenberg the_call_of_the_wild
Gutenberg alice_in_wonderland
Gutenberg a_christmas_carol

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content