Haiku, dan meer lezen

Met Haiku’s heeft de National Library Board van Singapore samengewerkt met MUJI voor de National Reading Movement (NRM). Samen met iedereen de liefde voor het lezen delen.

Een haiku is een mooie opstap om te lezen. De haiku en het beeld gaan allebei over het boek dat met een QR-code kan worden gedownload. De muur van Haiku’s moedigt aan te lezen. De eerste afbeelding betreft het boek The Handmaid’s Tale.

Kom, ga lezen.

The National Library Board (NLB) of Singapore wall of haikus

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content