Nutteloze informatie over mijn foto’s in een infographic.

Infographics

Infographics zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn bedoeld om even de aandacht te trekken en uiteraard om informatie over te brengen. Het is vaak een visuele weergave van allerlei soorten data, kennis en/of informatie.

Infoto

Met behulp van Infoto kan er een infographic van de data van je eigen foto’s worden gemaakt. Uiteraard is dit een mooie weergave van informatie waar je niets mee doet, tenzij je er een visueel spektakel van kan maken.

Mijn foto’s

Zie hieronder de infographic van mijn foto’s van mei en juni van dit jaar. Zoals je kan zien, staat mijn GPS meestal uit, is maandag de dag waarop de meeste foto’s worden gemaakt en maak ik vooral foto’s in landscape in een zo hoog mogelijke resolutie.

Kijk hieronder naar het infographicspektakel.

Infographic, foto's van mei en juni 2012

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: