Populair blog over “Tabel met zorgpremies 2014”

Gisterochtend zocht ik naar een overzichtelijke tabel met de zorgpremies in 2014. De nieuwsberichten die mij bereikten stonden vol van beweringen over stijgingen tot €482 voor de basisverzekering. Deze tabel kon ik niet vinden. Dat was genoeg reden om die tabel met zorgpremie en brutoloon in 2014 zelf te maken en te delen.

Recordaantal bezoekers

Aan het verkeer op mijn blog te zien was ik niet de enige die hiernaar op zoek was. Elke post wordt gepromoot via @marijnk, Google+ en mijn facebookpagina. Door in de titel het “zorgpremie” te laten opvallen heb ik daar het hekje voor gezet. Deze hashtag zorgde voor 5% van het verkeer, Facebook zorgde voor 10% van het verkeer. Ruim 65% kwam echter via de organische zoekresultaten van Google. En dan was er nog de nummer-1-positie op Blog of The Day, dit zorgde voor een hogere positie in de organische zoekresultaten van Google en zorgde gisteren ook voor maar liefst 2 hits.

Aanpassingen aan blog

Via Twitter en de comments onder de post werden nuttige tips gegeven. Getallen werden in de tabel gezet, toelichting toegevoegd en ik maakte er een plaatje van, zodat het beter leesbaar werd. Ik heb er geen berekening bij gezet over de totale verandering. De zorgtoeslag verdwijnt en de belastingtarieven gaan iets omlaag. Het uitzoeken van de precieze gevolgen laat ik graag over aan de kranten, journaals en verzekeringssites. Zij hebben meer kennis, kunnen de berekening beter maken en de gevolgen beter duiden.

De formule voor meer bezoekers

De tabel met brutoinkomen en zorgpremie 2014 staat er nog steeds en aan de bezoekersstatistieken te zien is dat zeer welkom. Inhaken op actualiteit en delen wat je maakt, omdat je het nergens anders kan vinden leidt tot hoge bezoekersaantallen.
In formulevorm: ((Actualiteit)+(Informatie verduidelijken))x(Delen)=Meer bezoek

Ik dank alle bezoekers voor hun bezoek aan mijn blog.

Leave a Reply

Skip to content