Zonder licht op de snelweg

‘s Ochtends op de A1 is het feest. Van alles rijdt er, hard of langzaam. En soms is er in de verte een knipperend licht. Vandaag was dat het geval. In het donker vielen deze oranje lichten goed op. Het was geen strooiwagen. Twee lampjes naast elkaar, regelmatig knipperend kwamen dichterbij. De oranje lampjes zweefden over de weg.

Zonder verlichting op de snelweg

Iets dichterbij bleek het een witte Audi te zijn die zonder normale verlichting reed. De alarmlichten waren de oplossing om toch een beetje zichbaar te zijn. Ik heb bijna altijd een flipcam of andere camera bij me en bij de afslag Kootwijk heb ik deze bijzondere en levensgevaarlijke automobilist gefilmd.

Beeld

Vanaf ongeveer 00:10 is het te zien.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: