Persoonlijke recensies in de boekhandel

Aanbevelingen helpen lezers boeken kiezen. Bij de online boekhandels zijn het andere lezers die boeken aanbevelen. Eens in de maand schoven bij DWDD boekhandelaren aan en in de bibliotheek zijn er medewerkers die alle boeken kennen.

Bij een boekhandel in mediastad Hilversum zag ik (vorig jaar) handgeschreven recensies bij boeken op een tafel. “Absoluut een juweeltje” is te lezen op Zwarte Zwaan. “Aanrader, 13+” en “Razend spannend” valt er te lezen. Persoonlijk advies op het speciale recensiepapier in de Hilversums boekhandel Voorhoeve (toen nog Plantage, nu Libris)

boeken, recensies, handgeschreven

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: