Minder verhaal door verfilming boek

Een verfilming van een boek is mooi. Het boek zelf is mooier. Het hele verhaal staat in het boek en bij het verfilmen gaat er een deel van het verhaal verloren. Het Braziliaanse boekenmuseum Sebo Museu do Livro liet dat zien door de vorm van een DVD uit het boek te snijden.

En inderdaad, in het boek staat veel meer dan op de DVD.

Een groot deel van het verhaal gaat verloren bij het verfilmen. Harry Potter Een groot deel van het verhaal gaat verloren bij het verfilmen. Da Vinci Code

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: