AdWords, inloggen met meerdere accounts. Tegelijk!

Google heeft het mogelijk gemaakt om met meerdere accounts tegelijk in te loggen in AdWords-accounts. De manier waarop het nu gebeurde was simpel door verschillende browsers te gebruiken. Met deze update kan het beheren van meerdere accounts in een browser.

Google benoemt de voordelen op Google+:

  • Meerdere accounts tegelijk beheren in dezelfde browser
  • Ingelogd blijven bij meerdere accounts
  • Sneller schakelen tussen de verschillende accounts.

Inloggen met meerdere accounts in AdWords

Om gebruik te maken van deze update voor AdWords moet worden geklikt op de klant-ID of inlog-e-mailadres. Er opent dan een accountkeuzemenu. Voeg een account toe of kies een van de bestaande accounts.

multi inlog Google AdWords klantencentrum

Leave a Reply

%d bloggers like this: