Boeken in een advertentie voor een boekenwinkel. Leuke uitvoering

Dymocks is een boekenwinkel in Australië. Op grote posters staan witte en rode boeken. Bijna oneindig veel. De witte en rode boeken vormen samen een pictogram dat aangeeft hoe groot de afdeling in dat genre is. Er zijn bijna 8000 misdaadthrillers, ruim 3000 kookboeken en 60000 fictieboeken. Dat is een aardige boekwinkel.

Drie verdiepingen, driehonderdduizend boeken. Er is voor iedereen wel een boek te vinden.

Dymocks for booklovers cook book Dymocks for booklovers fiction Dymocks for booklovers thriller

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: