Je bent beter af met een boek

Amarin laat duidelijk zien dat je beter af bent met een boek. Kies voor een boek en je hebt een goede tijd. Of kijk je liever naar de mensen op het strand die er niet bepaald smakelijk uitzien. In de trein kan je naar de persoon tegenover je kijken afgewisseld met uit het raam kijken. Op de WC kan je de boodschappen op de deur lezen, toch is een boek dan een betere optie. 

Amarin pocketbook, you are better off with a book toilet beach Amarin pocketbook, you are better off with a book train Amarin pocketbook, you are better off with a book toilet

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: