Lees en hoor een boek. Advertentie voor luisterboeken

Crossword was eerder onderwerp van de Woensdag-boekendag op dit blog. Met een paar lippen werd reclame gemaakt voor luisterboeken. In deze campagne is nog een tweede beeld gebruikt.

Een passage uit Shakespeares Romeo en Julia wordt door het boek, dat voor de vorm op een ouderwets beeldscherm lijkt, vertelt. Mooi beeld waarbij duidelijk is dat het boek verschillende verschijningsvormen heeft. Leest een boek! Oh wacht: Luistert een boek!

crossword audioboeken

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d