Advertentie voor audioboeken

Er kan niet genoeg gelezen worden. Alhoewel, op de fiets of achter het stuur is het niet aan te raden om zelf te lezen. En soms moet een boek snel worden gelezen. Er kan dan wel een audioboek worden beluisterd. Crossword Audiobooks gebruikt advertentie met een simpel beeld.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en deze advertentie excelleert hierin. Een opengevouwen boek met een reflectie op een blad lijkt op een mond. Van boek naar gesproken woord.

Advertentie audioboeken boek mond Crossword

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: