Gezelschap van het juiste boek

Met de boodschap The right book will always keep you company, het juiste boek is altijd bij je vertelt Steimatzky dat goede boeken je bij blijven.

De monnik die zijn Ferrari verkocht, Don Quichot of Pippi Langkous liggen bij de lezer in bed op de drie posters. Zo wordt heel duidelijk getoond dat het juiste boek altijd bij je blijft. Ga lezen. the right book will keep you company steimatzky the_monk_who_sold_his_ferrari.jpg_aotw_0 the right book will keep you company steimatzky don_quixot quichote the right book will keep you company steimatzky pipi langkous

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: