Tweede leven voor boeken. Nee, niet als onderzetter.

Het tweede leven van boeken is het onderwerp van deze campagne van The River. Ze verkopen gebruikte boeken, die zijn een beetje gebruikt. Op de posters is de hoofdpersoon van het boek te zien met de nieuwe functie van het boek.

Jane Eyre werd een onderzetter tijdens bridgewedstrijden, Moby Dick werd gebruikt om spinnen op de keukenvloer te pletten en de kleine prins werd een opstapje voor kleine Suzy om over de rand te kijken.

river-jane-eyre river-moby-dick river-petit-prince

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: