Play, stop, pauze. Muziekboekenpromotie

Muziekboeken worden gepromoot met een play-, pauze- en stop-symbolen. Die symbolen worden in deze advertenties van Kinokuniya gemaakt van boeken.

De symbolen zijn herkenbaar, van dichtbij kan worden gezien dat deze van boeken zijn gemaakt.

Music books. RM10 voucher with every purchase from the performing arts section play Music books. RM10 voucher with every purchase from the performing arts section stop Music books. RM10 voucher with every purchase from the performing arts section pause

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: