Bibliotheekweek Ontario 2018

In 2018 organiseerde de Ontario Public Library een week vol evenementen. Het thema van de Ontario Public Library Week is A Visit Will Get You Thinking.

In deze week staat het vieren van literatuur en lezen centraal. Het was meer dan alleen maar boeken lenen en lezen. Wedstrijden zorgden voor interactie, zoals Name that cover waarin de titels van boeken bij de boekomslag moet worden geraden.

Kom, ga lezen.

ontario public library week

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: