Kleine monsters

De jongste generatie is overactief met schermen. De generaties daarvoor trouwens ook. In de littlemonsterscampagne van Audible wordt dit risico benoemd. Door de schermenoverdosis zijn ogen, houding en creativiteit in gevaar

Op een of andere manier is audible (zonder hoofdletter) van Amazon het antwoord. Luisteren naar boeken. In deze campagne uit 2017 uit het VK is aangegeven dat er meer dan 22.000 verhalen beschikbaar zijn.

Kom, ga lezen. Of luisteren.

Audible Little Monsters - Jellyfish James
audible little monsters woodlouse_will
Audible Little Monsters - gecko Gabby

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content