Bibliomat – boekenverkoopmachine

Snoepautomaat, broodautomaat, eierautomaat. Van alles wordt verkocht via automaten. Nu ook boeken. Het Canadese Monkey’s Paw verkoopt antiquarische en gebruikte boeken. Voor twee dollars heb je een ingepakt boek uit de Biblio-Mat. De koper heeft vantevoren geen idee wat hij/zij krijgt, maar het is de twee dollars zeker waard.

  • Elke boek is een verrassing
  • Geen twee boeken zijn hetzelfde
  • Verzamel alle 112 miljoen titels

Dat zijn de drie zinnen die de boeken aanprijzen. Dat alles onder het thema oud en ongebruikelijk. Een prima manier om boeken te verkopen, een uitstekende manier om jezelf te laten verrassen. In 2014 schreef ik al eens over ingepakte boeken die op basis van recensies werden verkocht. De verkoopautomaat doet daar een beetje aan denken. Het mooi uitgevoerde idee is uitstekende publiciteit voor Monkey’s Paw.

Kom, ga lezen.

monkey s paw bibliomat book vending machine

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content