Dank voor de kaarten

Het ouderwetse geluid van een een klepperende brievenbus kondigt post aan. Meestal is het zakelijke post. Toen ze nog thuiswoonde en we de begeleiders vanuit het PGB betaalden waren de SVB, verzekering en gemeente de grootverstuurders. Vandaag niets van dat. Persoonlijke kaarten liggen op de mat.

Ptt een kaartje kleine moeite groot plezier
PTT, 1983

Post voor de verjaardag van mijn dochter. Dinsdag wordt ze veertien. Nu al ligt de deurmat vol met kaarten. PTT Post voerde al eens een campagne voor het versturen van een kaartje met de slogan: Een kaartje, kleine moeite, groot plezier. Ook nu gaat dat op. Het is hartverwarmend om deze kaarten te ontvangen.

Niet alleen kaarten, inmiddels zijn ook slingers, ballonnen en zelfs cadeaus opgestuurd. Dank je wel voor de kaarten, dank aan iedereen die meeleeft.

Alleen al de ongeopende enveloppen zien liggen doet me een groot plezier. Ik ga ervoor zorgen dat de post bij haar komt. De begeleiders gaan het aan haar geven en voorlezen. Ze viert haar verjaardag dit jaar anders. Voor het eerst is ze jarig terwijl ze uit huis woont. Door de kaarten en het meeleven van iedereen wordt het toch een mooie verjaardag.

kaarten op de deurmat post

Leave a Reply

Skip to content