AI goed gebruiken, eerst lezen

Bescherelle geeft boeken uit voor academisch, buitenschools, jeugd- en algemeen publiek. AI staat op het punt om een vaste plaats in ons leven en onze professionele activiteiten in te nemen. Er is geen ontkomen aan dit feit, dat zowel optimistisch als pessimistisch kan worden opgevat. We zullen allemaal prompts moeten kunnen gebruikens die een reeks algoritmen doorlopen om iets met AI te maken.

AI herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om taal en schrijven te beheersen. Het is de basis voor alles! De campagne heeft de titel Met AI kun je beelden maken van woorden. Zorg er maar voor dat het de juiste zijn.

Dit is het 500e bericht in de categorie boeken. Het eerste bericht ging over het promoten van lezen waarbij de logo’s van Facebook, YouTube en Twitter werden gebruikt. Dat was meer dan 10 jaar geleden. Vanaf 1 januari 2014 werd het een wekelijks bericht over boeken en lezen. Al die reclame voor het lezen of luisteren van boeken of bezoeken van de bibliotheek helpt met het onder de aandacht blijven brengen van lezen.

Kom, ga lezen.

ai becherelle flour
ai becherelle roll
ai becherelle mussels

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: