SEO, nieuw en oud in een infographic

SEO is een manier van denken en werken. Goede SEO helpt klanten en potentiële klanten. Linkbuilding werkt alleen met kwalitatieve links. De keywords in de metatag zijn meer dan woorden. Nieuwe SEO focust op goede en relevante content.

SEO in een Infographic

Fuzz One zette nieuwe en oude SEO in een infographic. Wat werkt er? De Panda- en Penguin-update van Google heeft het landschap aangepast. Google wil relevante zoekresultaten leveren aan de bezoekers. Dit gaat het beste als de content op de sites die verschijnen in de organische zoekresultaten daadwerkelijk informatie bevat die aansluit bij de behoefte van de googler. In onderstaande infographic staat het duidelijk uitgelegd. Neem de tijd om het goed door te lezen

en doe er je voordeel mee.

nieuwe SEO na de Panda- en Penguin-update

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: