De meest nutteloze machine

Nutteloos apparaat, de DVD-rewinderDe meest nutteloze machine ooit. Deze is gemaakt van een oude printer. Er zijn natuurlijk zat machines te bedenken die ook weinig nut hebben. De DVD-rewinder is daar een voorbeeld van. En ook de unplugger, bananafan en paperripper hebben weinig nut.

De meest nutteloze machine

Een oude printer is voorzien van acht schakelaars. Met een schakelaar kan het apparaat worden aangezet, vervolgens zet het apparaat zichzelf weer uit. Dit wordt gedaan door de schakelaar weer terug te zetten. Het hele rijtje schakelaars omzetten kan ook en binnen korte tijd staat alles weer in de ruststand. Kijk maar naar onderstaande video.

Zelf bouwen

Ben je overtuigd? Wil je er ook een? Je kan deze machine zelf maken met deze handleiding

Leave a Reply

Skip to content