De spatie in “Tien minutengesprekken”

spatie? "Tien minutengesprekken"Het is er weer tijd voor. De gesprekken tussen ouders en leerkrachten over de kinderen. Maar liefst tien minuten is er voor uitgetrokken en in een samenstelling zijn dit dan de tienminutengesprekken.

Tien gesprekken van een minuut

De school deelt het volgens de nieuwsbrief toch ineens anders in. Tien minuten aaneengesloten een gesprek of tien gesprekken van een minuut. Het komt allebei neer op tien minuten in totaal. Tien gesprekken van zestig seconden is wel een keer wat anders. Bij voorkeur heb ik dan wel dat die tien gesprekken in een blok van tien minuten worden gepland.

Meer over spatiegebruik

Eerdere blogs over spaties zijn via onderstaande links te vinden.

De kracht van spaties in marketing

“Zwarte pieten pakken” en “Alle dames hakken”

Grote boeken markt

CamelCase

Kleuter lijm

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d