Rolstoelschommel

Met ouders en broers en zussen van de kinderen van het kinderdagcentrum gingen we op stap. De kinderdagcentrumkinderen herkenden elkaar en speelden heerlijk in een andere omgeving.

Bij theehuis De Roek op het terrein van ‘s Heeren Loo in Wekerom was het feest. Een groot veld met speeltoestellen, een luchtkussen en een rolstoelschommel werden volop gebruikt.

Rolstoelschommel op de kaart

De rolstoelschommel maakt het mogelijk dat mijn dochter kan schommelen. Ze vindt het geweldig. Er zijn in Nederland meerdere rolstoelschommels. Een overzicht van deze plaatsen heb ik nog nergens gevonden. Daarom heb ik deze pagina aangemaakt. Het is een kaart van Nederland via Google Maps met daarop aangegeven waar rolstoelschommels zijn.

Als ik er een tegenkom zet ik die op deze kaart.

Hieronder staan foto’s van de rolstoelschommel in Wekerom op het terrein van ‘s Heeren Loo. Als extra ook nog een filmpje van mijn dochter in die rolstoelschommel.

image

image

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: