Geloof niet alles wat ze vertellen, lees zelf

In Paraguay verliest de nieuwe generatie de gewoonte om boeken te lezen. De gameconsoles en smartphones winnen en krijgen meer en meer tijd en aandacht. De niet-lezers kennen de verhalen niet. Niet alleen in Paraguay, over de hele wereld worden minder boeken gelezen.

El Lector is een van de grotere uitgeverijen van het land en op World Book Day wilden ze op een leuke manier bewustzijn creëren voor het belang van lezen. In de afbeeldingen zijn verschillende verhalen in een beeld gevangen.

De tagline is Geloof niet alles wat ze je vertellen. Beter lees je het zelf.

Kom, ga lezen.

Alicia El Lector Don't believe everything they tell you. Better read it yourself.
El Lector Harry Potter Don't believe everything they tell you. Better read it yourself.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: